En
DitËlindjet

REKS BALLOON DECORATIONS

Ka një rol të rëndësishëm në organizimin dhe dekorimin e ditëlindjeve duke krijuar një ambient të bukur dhe të hareshëm si dhe siguron suksesin e ahengut, me një atmosferë dhe argëtim të paharruar.